αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Απόβαση» στην Ασία: Τα Πλαστικά Κρήτης αγόρασαν οικόπεδο στην Κίνα, για να δημιουργήσουν νέα μονάδα παραγωγής

«Απόβαση» στην Ασία: Τα Πλαστικά Κρήτης αγόρασαν οικόπεδο στην Κίνα, για να δημιουργήσουν νέα μονάδα παραγωγής

Να κάνει έντονη την παρουσία της στην Κίνα θέλει η εταιρία Πλαστικά Κρήτης. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην αγορά έκτασης στην οποία θα φτιαχτεί νέα μονάδα παραγωγής. Το κόστος της επένδυσης εκτιµάται σε 17,8 εκατοµµύρια ευρώ και η έναρξη λειτουργίας της νέας µονάδας τοποθετείται στο δεύτερο 6µηνο του 2020.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ ενηµερώνει το Χ.Α.Α. και το επενδυτικό κοινό για τις ακόλουθες εξελίξεις:

Στην Κίνα, η ΑNHUI HITEC INDUSTRIES, νεοϊδρυθείσα κατά 100% θυγατρική της SHANGHAI HITEC PLASTICS στην οποία η ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ελέγχει το 71,67% του κεφαλαίου, προχώρησε στην αγορά οικοπέδου 46,6 στρεµµάτων στη βιοµηχανική περιοχή Hexian Jiangbei Wujiang New Area της επαρχίας Anhui, µε σκοπό της δηµιουργία νέας παραγωγικής µονάδας που θα παράγει masterbatches (πρώτες ύλες για τη βιοµηχανία πλαστικών) και ειδικά φύλλα θερµοκηπίων.

Το κόστος της επένδυσης εκτιµάται σε 17,8 εκατοµµύρια ευρώ και η έναρξη λειτουργίας της νέας µονάδας τοποθετείται στο δεύτερο 6µηνο του 2020.

Στη Ρωσία, ολοκληρώθηκε στις 9/1/2019 η συγχώνευση δι’ απορροφήσεως των κατά 100% θυγατρικών εταιριών GLOBAL COLORS LLC και MODERN PLANT LLC µε σκοπό την εξοικονόµηση λειτουργικού κόστους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − four =