αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Απόβαση» στην Αθήνα: Οι Ισραηλινοί που παίρνουν στα χέρια τους τα ξενοδοχεία Museum Hotel, Pythagorion, Kubic και MyAthens

«Απόβαση» στην Αθήνα: Οι Ισραηλινοί που παίρνουν στα χέρια τους τα ξενοδοχεία Museum Hotel, Pythagorion, Kubic και MyAthens

H ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels, η οποία αποκτά δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά, αναλαμβάνει τα ξενοδοχεία Museum Hotel, Pythagorion, Kubic και MyAthens της Hotels of Athens Group. 

Η αλυσίδα Brown Hotels, η οποία ιδρύθηκε το 2010 από τους Leon Avigad και Nitzan Perry, φαίνεται ότι διευρύνει το επενδυτικό της πλάνο στην Ελλάδα, το οποίο ήδη περιελάμβανε συνολικά 24 ξενοδοχεία και θέρετρα. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει design hotels σε πόλεις του κόσμου, όπως το Τελ Αβίβ, η Ιερουσαλήμ, η Αθήνα και η Κροατία. Επιθυμία των ιδρυτών της ήταν να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους τουρίστες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήσουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της.

Το χαρτοφυλάκιο της Brown Hotels στην Ελλάδα περιλαμβάνει τα Brown Acropol & DAVE Red Athens στην περιοχή της Ομόνοιας και Villa Brown Ermou στο Σύνταγμα, τα Lighthouse Athens, Brown Spices, Theodore House και House Sans Rival καθώς και το πρώτο της resort, το Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους στο δήμο Λουτρακίου. Το επενδυτικό πλάνο της ξενοδοχειακής αλυσίδας περιλαμβάνει συνολικά 24 ξενοδοχεία και θέρετρα που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης. Μετά την ολοκλήρωση, η Brown Hotels Collection θα αριθμεί περίπου 2.100 δωμάτια σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά και στην Κύπρο.

Τα τέσσερα ξενοδοχεία της Hotels of Athens Group (τρία ανακαινισμένα 3 αστέρων και ένα νέο 4 αστέρων) βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 13 =