αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑπρόσμενη κίνηση από το Netflix: Ακυρώνει λογαριασμούς που δεν χρησιμοποιούνται

Απρόσμενη κίνηση από το Netflix: Ακυρώνει λογαριασμούς που δεν χρησιμοποιούνται

Σε μια απρόσμενη κίνηση προχωρά το Netflix. Η διάσημη πλατφόρμα θα ξεκινήσει να διαγράφει λογαριασμούς χρηστών που δεν χρησιμοποιούνται. Ακόμα κι αν πληρώνουν συνδρομή.

«Στο Netflix, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να πληρώνουν για κάτι που δε χρησιμοποιούν», σημειώνει η εταιρία.

Όσοι λοιπόν έχετε ένα account στο Netflix αλλά δεν έχετε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του το τελευταίο έτος, θα σας ακυρωθεί αυτόματα η συνδρομή.

Όπως σημειώνει το Netflix: «Ζητάμε από όλους όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τίποτα στο Netflix για ένα έτος από τότε που απέκτησαν συνδρομή, να επιβεβαιώσουν πως θέλουν να την κρατήσουν. Το ίδιο θα κάνουμε και για όποιον έχει σταματήσει να παρακολουθεί για περισσότερο από δύο έτη. Τα μέλη μας θα αρχίσουν να βλέπουν emails ή ειδοποιήσεις στην εφαρμογή αυτήν την εβδομάδα. Αν δεν επιβεβαιώσουν πως θέλουν να παραμείνουν συνδρομητές, θα ακυρώσουμε αυτόματα τη συνδρομή τους. Αν κάποιος αλλάξει γνώμη αργότερα, είναι εύκολο να αρχίσει ξανά το Netflix».

Οσοι ακυρώνουν το λογαριασμό τους και επανέρχονται μέσα σε 10 μήνες, θα βρουν ξανά τα αγαπημένα τους, τα προφίλ τους, τις προτιμήσεις τους και τις λεπτομέρειες του λογαριασμού τους όπως τα άφησαν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + one =