αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑπρόσμενη… έκπληξη για τους χρήστες της Coinbase: Είδαν τους λογαριασμούς τους «άδειους»

Απρόσμενη… έκπληξη για τους χρήστες της Coinbase: Είδαν τους λογαριασμούς τους «άδειους»

Ένα σφάλμα (glitch) στην εφαρμογή της Coinbase είχε ως αποτέλεσμα πολλές δυσλειτουργίες στις συναλλαγές αλλά και έγινε αιτία αρκετοί χρήστες να έρθουν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη: το υπόλοιπο του λογαριασμού τους έδειχνε μηδέν κατά το άνοιγμα της εφαρμογής.

Τα τεχνικά αυτά προβλήματα πυροδότησαν κραδασμούς στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin, που μόλις είχε εκτοξευθεί στο υψηλότερο επίπεδό του από τον Νοέμβριο του 2021, έχασε περίπου 2.800 δολάρια, ή πάνω από 4%, μέσα σε λίγα λεπτά λίγο από τη στιγμή που διαδόθηκαν τα προβλήματα της Coinbase στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X και αλλού.

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες μπορεί να δουν μηδενικό υπόλοιπο στους λογαριασμούς τους στο Coinbase και μπορεί να αντιμετωπίσουν σφάλματα κατά την αγορά ή την πώληση», ανέφερε η Coinbase σε ανάρτησή της στο Χ. «Η ομάδα μας διερευνά αυτό το ζήτημα και θα ενημερώσει σύντομα. Τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι ασφαλή» διαβεβαίωσε.

Η Coinbase συμβούλεψε τους χρήστες να ελέγξουν τη διακοπή λειτουργίας του συστήματος στη σελίδα κατάστασης.

Η Coinbase δημοσίευσε μια ενημέρωση στο X αργότερα εντός της ημέρας, ενημερώνοντας τους χρήστες ότι «αρχίζουμε να βλέπουμε βελτιώσεις στις συναλλαγές πελατών», αν και λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας, «ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να εξακολουθούν να βλέπουν σφάλματα στη σύνδεση, τις αποστολές, τις παραλαβές και ορισμένες μεθόδους πληρωμής».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + fourteen =