αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑπομονωμένο Ιρλανδικό νησί ψάχνει να προσλάβει 2 άτομα για να ζήσουν εκεί έξι μήνες και να διαχειρίζονται το τοπικό cafe

Απομονωμένο Ιρλανδικό νησί ψάχνει να προσλάβει 2 άτομα για να ζήσουν εκεί έξι μήνες και να διαχειρίζονται το τοπικό cafe

Για κάποιους μπορεί να είναι dream job. Για κάποιους άλλους ένα δύσκολο challenge. Το νησί Great Blasket, που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Ιρλανδίας, ψάχνει ένα ζευγάρι (ή δύο φίλους) για να διαχειριστούν τέσσερις εξοχικές κατοικίες και το τοπικό καφενείο για έξι μήνες, μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου.

Η σχετική αγγελία αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Twitter.

Σημειώνεται ότι το ίδιο νησί είχε δημοσιεύσει και πέρυσι την ίδια αγγελία και έλαβε πάνω από 42.000 αιτήσεις.

Όσοι το σκέφτονται πάντως θα πρέπει να σκεφτούν όλα τα δεδομένα: Το νησί δεν διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα ή WiFi, και ο ιστότοπος συμβουλεύει τους επισκέπτες να φέρουν το δικό τους πόσιμο νερό, καθώς είναι “περιορισμένο εμπόρευμα” στο νησί. Το νησί είναι γνωστό για την άγρια φύση, και το λοφώδες έδαφος, ενώ έχει «συνδέσεις» με την ιρλανδική λαογραφία και λογοτεχνία. Είναι επίσης το «σπίτι» για γκρίζες φώκιες που μεταναστεύουν εκεί στα τέλη του καλοκαιριού.

Όπως σημειώνεται στην σχετική αγγελία, οι υποψήφιοι εκτός Ε.Ε. θα πρέπει να έχουν μια ενεργή visa για να εργαστούν στο νησί. Η θέση φυσικά περιλαμβάνει και μισθό, ο οποίος θα συζητηθεί με όσους κάνουν αίτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους ως τις 22 Ιανουαρίου εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =