αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑποκαλύφθηκε ότι το Twitter κρατά τα μηνύματα που διαγράφεις. Ακόμα κι αν σβήσεις το προφίλ σου

Αποκαλύφθηκε ότι το Twitter κρατά τα μηνύματα που διαγράφεις. Ακόμα κι αν σβήσεις το προφίλ σου

Η λογική λέει πως όταν πατάς διαγραφή σε ένα μήνυμα το κάνεις για κάποιο λόγο και περιμένεις όντως να διαγραφεί μια για πάντα. Ωστόσο σύμφωνα με μια αναφορά του TechCrunch, φαίνεται πως στο Twitter ερμηνεύουν διαφορετικά τη λέξη “διαγραφή”.

Ένας ερευνητής ασφαλείας ονόματι Karan Saini, βρήκε πως το Twitter όχι μόνο δε διαγράφει τα μηνύματα τα οποία εσείς έχετε διαγράψει, αλλά τα κρατάει ακόμα και από λογαριασμούς που έχουν διαγραφεί ή απενεργοποιηθεί. Έτσι, αν είχατε πριν χρόνια ένα λογαριασμό Twitter που έχετε απενεργοποιήσει, πιθανόν τα μηνύματά σας να υπάρχουν ακόμα.

Το γεγονός αυτό έρχεται σε απευθείας αντίθεση με τα λεγόμενα του Twitter, το οποίο ισχυριζόταν πως όταν ένα account απενεργοποιείται, “υπάρχει μια πολύ μικρή περίοδος κατά την οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένων των tweets”. Το Twitter ενημερώθηκε για το θέμα και ενώ δεν παραδέχτηκε κάτι, δήλωσε πως “ερευνά περαιτέρω το θέμα για να διασφαλίσει πως λήφθηκαν τα πάντα υπόψη”.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 16 =