αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑποκάλυψη: Στον Μασούτη εργαζόταν η υπάλληλος που απολύθηκε επειδή έκοψε κασέρι και σαλάμι από την ίδια μηχανή

Αποκάλυψη: Στον Μασούτη εργαζόταν η υπάλληλος που απολύθηκε επειδή έκοψε κασέρι και σαλάμι από την ίδια μηχανή

Από εχτές γράφαμε εδώ στο It’s Possible για μια ιστορία που προκάλεσε αίσθηση: Υπάλληλος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, απολύθηκε γιατί… έκοψε κασέρι και σαλάμι από την ίδια μηχανή. Το περιστατικό συνέβη στη Βόρεια Ελλάδα.

Λίγο πριν το κλείσιμο του καταστήματος στις 8:55 το βράδυ, πελάτης ζήτησε από τη γυναίκα που δούλευε στο τμήμα αλλαντικών να του κόψει σε φέτες κασέρι και σαλάμι.

Η υπάλληλος έκοψε στην ίδια μηχανή τα και δύο είδη, αφού λίγο πριν είχε καθαρίσει όλο τον εξοπλισμό του τμήματος της.

Ο πελάτης εξοργίστηκε και διαμαρτυρήθηκε στην διεύθυνση του καταστήματος. Μάλιστα, ο δυσαρεστημένος πελάτης δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά απευθύνθηκε και στα κεντρικά της εταιρείας, ζητώντας ουσιαστικά την απόλυση της υπαλλήλου. Η επιθυμία του εισακούστηκε και η εργαζόμενη απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Η εν λόγω γυναίκα εργαζόταν στην αλυσίδα για περίπου 15 χρόνια.

Τώρα έρχονται στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες, και κάνουν πιο συγκεκριμένα τα δεδομένα. Σύμφωνα με άρθρο του Seleo.gr, η αλυσίδα στην οποία έγινε η όλη ιστορία είναι ο Μασούτης. Μάλιστα τακτικοί πελάτες του καταστήματος, ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει η εργαζόμενη στην θέση της. Μένει βέβαια να δούμε αν η απόλυση θα παρθεί πίσω, ενώ φυσικά δημιουργούνται και ερωτηματικά σχετικά με τις εταιρικές πρακτικές της συγκεκριμένης αλυσίδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + twelve =