αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αποβιβάστηκε» στην Ελλάδα το ιταλικό brand Kiko Milano

«Αποβιβάστηκε» στην Ελλάδα το ιταλικό brand Kiko Milano

Οι πρώτες πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Και έκαναν λόγο για την «αποβίβαση» του brand Kiko Milano στην Ελλάδα. Μπορεί να πήρε… κάποιες παρατάσεις, όμως η «αποβίβαση» έγινε τώρα πραγματικότητα. Το πρώτο κατάστημα Kiko Milano άνοιξε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο The Mall Athens.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Kiko Milano λειτουργεί στην χώρα μας υπό την «ομπρέλα» του Ομίλου Φάις, ο οποίος διαχειρίζεται και πολλά ακόμα brands. Εκτός από την Ελλάδα, ο όμιλος Φάις έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση της Kiko Milano για την Κύπρο, την Ρουμανία και την Βουλγαρία. Μεγάλος στόχος είναι η δημιουργία δικτύου περίπου 40 καταστημάτων σε ορίζοντα 8ετίας στις παραπάνω χώρες.

H Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 και είναι διάσημη για την ποικιλία των προϊόντων, την απόδοση των χρωμάτων, και τις προσιτές τιμές. Στηριζόμενη σε αυτό το τρίπτυχο, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή σε πολλές γυναίκες.

Ο διάσημο brand διαθέτει στην Ιταλία περίπου 340 καταστήματα. Ενώ διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fourteen =