αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αποβιβάστηκε» στην Ελλάδα η γνωστή αλυσίδα πίτσα Franco Manca

«Αποβιβάστηκε» στην Ελλάδα η γνωστή αλυσίδα πίτσα Franco Manca

Οι πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, και τώρα είναι επίσημο: Η αλυσίδα Franco Manca άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στην Ελλάδα. Το κατάστημα άνοιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από το 2008 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της Franco Manca στο Brixton Market του Λονδίνου έως και σήμερα, με περισσότερα από 56 εστιατόρια Franco Manca στην Αγγλία και ένα μοναδικό στο νησί Σαλίνα της Ιταλίας έχει δημιουργηθεί μία κοινότητα φανατικών ακολούθων τόσο για την φιλοσοφία της εταιρείας όσο και για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της.

Φέτος, η Ελλάδα υποδέχεται τα Franco Manca, τους πρωτοπόρους στη slow-rising sourdough πίτσα κάνοντας πρεμιέρα με το πρώτο της εστιατόριο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την υπογραφή των James Ravano (Λονδίνο), με θητεία 20 χρόνων στις αλυσίδες εστιατορίων PizzaExpress και Zizzi στη Βρετανία, Nabil Mankarious (Αλεξάνδρεια), γενικό διευθυντή του ομίλου Fulham Shore, και ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων The Real Greek & Franco Manca στη Μ. Βρετανία, των επιχειρηματιών/chefs αδελφών Λιάκου (Basegrill, Travolta, Cookoovaya, Hoocut) και του chef Πάνου Ιωαννίδη (Ovio,OZ37 & Stellar Gastro Cinema).

Τι είναι αυτό που κάνει το brand να ξεχωρίζει;

– Πιστή στη φιλοσοφία του less is more.
– Handmade προϊόντα που γίνονται τη στιγμή που τα επιθυμεί ο πελάτης. Η διαφάνεια και η διάδραση με τον πελάτη εμπλουτίζει την εμπειρία της Franco Manca.
– Είναι μία πίτσα για όλους, χωρίς στεγανά και περιορισμούς που ακολουθεί τη γευστική πολυφωνία της Ναπολιτάνικης κουλτούρας.
– Οι άνθρωποι αγαπούν τη Franco Manca και για το planet-friendly ήθος της που σέβεται το περιβάλλον σε κάθε της προσπάθεια, στηρίζοντας τοπικούς προμηθευτές και οργανικά προϊόντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 10 =