αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αποβιβάζεται» στην Ελλάδα η πολωνική εκπτωτική αλυσίδα Pepco- Σχέδιο για προσλήψεις 120 υπαλλήλων

«Αποβιβάζεται» στην Ελλάδα η πολωνική εκπτωτική αλυσίδα Pepco- Σχέδιο για προσλήψεις 120 υπαλλήλων

Στην Ελλάδα έρχεται η πολωνική εκπτωτική αλυσίδα Pepco. Η «πρεμιέρα» αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο του 2022. Τα πρώτα καταστήματα πρόκειται να λειτουργήσουν στην Αθήνα και στη συνέχεια σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας. Η αλυσίδα εστιάζει στα είδη ένδυσης, διακόσμησης, και οικιακής χρήσης. Αλλά και στα παιχνίδια.

Η εταιρεία σχεδιάζει αρχικά να προσλάβει 120 υπαλλήλους για να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι η Pepco απασχολεί περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους.

Η Ελλάδα θα γίνει η 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η Pepco. Η αλυσίδα λειτουργεί επί του παρόντος τα καταστήματά της από την Εσθονία στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης, την Ιταλία στο νότο και από την Ισπανία στα δυτικά, τη Βουλγαρία στα ανατολικά, ενώ το φθινόπωρο του 2021 επέκτεινε την παρουσία της μπαίνοντας με επιτυχία στην αυστριακή αγορά με την επόμενη χώρα να είναι η Γερμανία.

Η Anca Radu, Διευθύντρια Λιανικής Πώλησης της Pepco, δήλωσε: «Το λανσάρισμα στην Ελλάδα σηματοδοτεί για την Pepco το επόμενο σημαντικό βήμα στη τροχιά ανάπτυξης που έχει εισέλθει. Μετά από την αναλυτική έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε και με πρόσφατο επιτυχημένο παράδειγμα την είσοδο μας με καταστήματά σε μεσογειακές χώρες όπως η Ισπανία το 2021 και η Ιταλία το 2020, είμαστε βέβαιοι ότι οι ελκυστικές τιμές, η ποιότητα των προϊόντων και το μεγάλο εύρος επιλογών της Pepco θα αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο για τους Έλληνες καταναλωτές».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 3 =