αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑπεριόριστα GB για 10 ημέρες μοιράζει η Wind- Πως να τα ενεργοποιήσεις

Απεριόριστα GB για 10 ημέρες μοιράζει η Wind- Πως να τα ενεργοποιήσεις

Με την εορταστική προσφορά της Wind όλοι οι συνδρομητές της μπορούν να ευχηθούν στους αγαπημένους τους με όποιον τρόπο και όσο θέλουν, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξουν μεταξύ ομιλίας και DATA καθώς τα παίρνουν και τα δύο απεριόριστα και εντελώς δωρεάν, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία. 

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 02 Ιανουαρίου 2022. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δέκα ημέρες, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Wind, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data Δωρεάν, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες του δικτύου 4G και 5G (αφορά τη χρήση 5G συσκευής πιστοποιημένης στο δίκτυο Wind).

Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται μέσα από το My WIND App* ή το MyWIND web.

Δώρα με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE

Τα δώρα και οι εκπλήξεις συνεχίζονται και με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE καθώς οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν το δώρο που θέλουν για αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από τις εξής επιλογές: ένα smartphone Xiaomi 11 Lite 5G, δύο smartphone Samsung Galaxy A12s, ένα Nintendo Switch ή ένα e-scooter Lancia Ypsilon.

Το WIND ONE αποτελεί τον πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο συνδυασμό προγραμμάτων κινητής, σταθερής, internet και τηλεόρασης που προσφέρεται στην αγορά. Οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία προς όλους, απεριόριστα data, δωρεάν ταχύτητες Fiber έως 100 Mbps, αλλά και προνομιακή εξυπηρέτηση, όπως τηλεφωνική εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι και πολλά άλλα, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − 4 =