αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπέναντι… από το Skroutz: Το online marketplace των Public δίνει δωρεάν συνδρομή στα συνεργαζόμενα καταστήματα

Απέναντι… από το Skroutz: Το online marketplace των Public δίνει δωρεάν συνδρομή στα συνεργαζόμενα καταστήματα

Η «μάχη» στο πεδίο των online marketplaces φαίνεται πως έχει ανάψει. Μπορεί εδώ και χρόνια το Skroutz να θεωρείται ο απόλυτος κυρίαρχος σε ότι έχει να κάνει με την ιντερνετική σύγκριση τιμών, τώρα όμως έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμα μεγάλο παίχτη. Το online marketplace των Public.

Οι άνθρωποι της γνωστής αλυσίδας εργάζονται πυρετωδώς, έτσι ώστε να πάρουν όσο μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας» γίνεται.

Τα Public προσπαθούν μάλιστα να δελεάσουν τα καταστήματα να μπουν στο δικό τους online marketplace, δίνοντας μια σειρά από κίνητρα. Δίνουν δωρεάν συνδρομή έως 31/12/2020 και μια σειρά από επιπλέον προνομιακούς όρους, σε κάθε κατάστημα-συνεργάτη που εντάσσεται στο Public.gr.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με την κίνηση αυτή το Public.gr γίνεται άμεσος αρωγός χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αυξήσουν τον τζίρο τους με ψηφιακές πωλήσεις, ανακτώντας σημαντικό μέρος των απωλειών που έφερε ο κορωνοϊός.

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις που θέλουν τους καταναλωτές να ψωνίζουν ηλεκτρονικά από μεγάλα ψηφιακά καταστήματα και marketplaces, το public.gr επιτρέπει στις εγχώριες επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατομμύρια καταναλωτές, ακόμη και αν δεν έχουν δικό τους e-shop, και μάλιστα χωρίς συνδρομή έως το τέλος του έτους.

Έτσι, όσοι αξιοποιήσουν την ευκαιρία αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν σημαντικά τις πωλήσεις τους και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους χωρίς κόστος, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση: «Οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Public.gr έχουν την απόλυτη διαχείριση του καταστήματός τους, αλλά και της τιμολογιακής τους πολιτικής, με διαφανείς και ξεκάθαρους όρους, ενώ παράλληλα η πλατφόρμα παρέχει συνεχή υποστήριξη, αξιόπιστους μηχανισμούς πληρωμών, αλλά και βελτιστοποιημένη προβολή σε desktop, mobile και tablet, με μηδενικό κόστος.

Ενδεικτικό της επιτυχίας των παραπάνω είναι η εκτίναξη των παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν μέσα από το Public.gr κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, αλλά και η προσθήκη εκατοντάδων καταστημάτων στην ψηφιακή αυτή κοινότητα. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή το Public.gr αριθμεί συνολικά 650 καταστήματα, ενώ μέχρι το τέλος του έτους ο αριθμός τους θα αγγίξει τα 2.500».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 1 =