αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν 1 από τις 15 ιδέες σου πετυχαίνουν, είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που ποτέ δεν ξεκίνησαν μια ιδέα

Αν 1 από τις 15 ιδέες σου πετυχαίνουν, είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που ποτέ δεν ξεκίνησαν μια ιδέα

Είναι δεδομένο ότι δεν θα πετυχαίνουν όλες οι ιδέες σου. Κάτι που το βλέπουμε πολύ έντονα και στο πεδίο των startups. Αφού πολλά από τα νέα projects που ξεκινούν, τελικά σταματούν την λειτουργία τους πολύ σύντομα.

Αλλά κάπου εκεί ίσως είναι το «κλειδί»: Να ξεκινήσεις, και να προσπαθήσεις αρκετές φορές. Ακόμα κι αν μια ιδέα σου αποτύχει, πρέπει να επιμείνεις και να πας στην επόμενη.

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, έχει πει το εξής: «Αν 1 από τις 15 ιδέες σου πετυχαίνουν, αυτό είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που ποτέ δεν ξεκίνησαν μια ιδέα».

Πρέπει να δράσεις. Μην αναζητάς την τελειότητα και μην αφήνεις την αναβλητικότητα να σε κρατά πίσω. «Πήγαινε εκεί έξω και άρπαξε την ευκαιρία. Πάνω σε τι εργάζεσαι αυτό το Σαββατοκύριακο;», πρέπει να αναρωτιέσαι, σύμφωνα με τον Gary Vaynerchuk.

Lets fucking move – nothing beats DOING – perfection, procrastination, pondering are all enemies – Go out and take that "chance" .. What are u working on this weekend?

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Samstag, 7. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + ten =