αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν 1 από τις 15 ιδέες σου πετυχαίνουν, αυτό είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που ποτέ δεν ξεκίνησαν μια ιδέα»

«Αν 1 από τις 15 ιδέες σου πετυχαίνουν, αυτό είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που ποτέ δεν ξεκίνησαν μια ιδέα»

Το δικό του post μέσα στο Πάσχα -και μέσα σε Σαββατοκύριακο- έκανε ο διάσημος επιχειρηματίας Gary Vaynerchuk. Αυτή την φορά εστιάζει στις ιδέες που έχει κάποιος, και το σημείο-κλειδί: Να ξεκινήσεις την προσπάθεια έτσι ώστε να κάνεις την ιδέα σου πράξη.

«Αν 1 από τις 15 ιδέες σου πετυχαίνουν, αυτό είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που ποτέ δεν ξεκίνησαν μια ιδέα», τονίζει ο ίδιος.

Συμπληρώνοντας ότι πρέπει να δράσεις. Μην αναζητάς την τελειότητα και μην αφήνεις την αναβλητικότητα να σε κρατά πίσω. «Πήγαινε εκεί έξω και άρπαξε την ευκαιρία. Πάνω σε τι εργάζεσαι αυτό το Σαββατοκύριακο;», λέει ο Gary Vaynerchuk.

Lets fucking move – nothing beats DOING – perfection, procrastination, pondering are all enemies – Go out and take that "chance" .. What are u working on this weekend?

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Samstag, 7. April 2018

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =