αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν φοβάσαι μήπως πάρεις ένα σάπιο μήλο, μην πας στο καφάσι. Πάρε από το δέντρο»: 9 φράσεις από τον Σον Κόνερι

«Αν φοβάσαι μήπως πάρεις ένα σάπιο μήλο, μην πας στο καφάσι. Πάρε από το δέντρο»: 9 φράσεις από τον Σον Κόνερι

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών. Ο Σον Κόνερι κατάφερε όμως κατά την διάρκεια της ζωής του, να καταγράψει τη δική του διαδρομή προς την κορυφή. Ηταν ευρύτερα γνωστός ως ο πρώτος επίσημος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ. Πρωταγωνίστησε σε επτά συνολικά ταινίες Μποντ. Ενώ έπαιξε και σε άλλες πετυχημένες ταινίες.

Κατέχει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, ανάμεσά τους Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA. Το 1987 κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου στην ταινία Οι Αδιάφθοροι (The Untouchables). Τον Ιούλιο του 2000 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Μέσα στα 90 χρόνια της ζωής του, ο Σον Κόνερι είπε και αρκετές φράσεις που ίσως μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμα μαθήματα για εμάς τους υπόλοιπους. Το It’s Possible συγκέντρωσε 9 από αυτές.

1# Η αγάπη μπορεί να μην κάνει τον κόσμο να γυρίζει, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι κάνει τη διαδρομή να αξίζει.

2# Ενδεχομένως να μην είμαι ένας καλός ηθοποιός, αλλά θα ήμουν χειρότερος σε οτιδήποτε άλλο κι αν έκανα.

3# Αν φοβάσαι μήπως πάρεις ένα σάπιο μήλο, μην πας στο καφάσι. Πάρε από το δέντρο.

4# Δεν έχω βρει κανένα μέρος στον κόσμο, στο οποίο θέλω να βρίσκομαι όλη την ώρα. Το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου είναι οι μετακινήσεις. Δεν βλέπω την ώρα να φεύγω.

5# Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα challenge που θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό ενός ανθρώπου.

6# Ηθοποιός είμαι, όχι νευροχειρουργός. Αν κάνω καλά τη δουλειά μου, κανένας δεν θα ζητήσει τα λεφτά του πίσω.

7# Εσείς το λέτε τύχη. Εγώ το λέω πεπρωμένο.

8# Κάποιοι γερνούν, άλλοι ωριμάζουν.

9# Πιστεύω πως για να πας οπουδήποτε στη ζωή πρέπει να είσαι αντικοινωνικός, αλλιώς θα σε καταβροχθήσουν. Δεν υπήρξα ποτέ ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά αν ποτέ ήμουν αγενής, το 50% αυτού έχει προκληθεί από τη συμπεριφορά των άλλων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 8 =