αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν πραγματικά θες να κάνεις κάτι, μην περιμένεις μέχρι τα 93 σου»: Τι συμβουλεύει ένας διάσημος businessman

«Αν πραγματικά θες να κάνεις κάτι, μην περιμένεις μέχρι τα 93 σου»: Τι συμβουλεύει ένας διάσημος businessman

O Charlie Munger έχει καταγράψει την δική του διαδρομή στον κόσμο των επιχειρήσεων. Σήμερα έχει μια περιουσία που φτάνει στα 1,8 δισ. δολάρια. Είναι στενός συνεργάτης του Warren Buffett τα τελευταία 40 χρόνια, και αντιπρόεδρος της Berkshire Hathaway.

Στα 95 του πλέον, δίνει τις δικές του συμβουλές στους νεότερους.

Το 2017, σε μια συνάντηση οι Warren Buffett και Charlie Munger είχαν συμφωνήσει στην κατεύθυνση. «Όταν βγείτε εκεί έξω, αναζητήστε την δουλειά που θα κάνατε αν δεν είχατε ανάγκη τα χρήματα», είχε πει ο Buffet. Μιλώντας για τους νέους. Ο καθένας πρέπει να βρει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά.

«Έχω μια συμβουλή για τους νέους», πρόσθεσε ο Munger. Και είπε: «Αν πραγματικά θες να κάνεις κάτι, μην περιμένεις μέχρι τα 93 σου».

Και κάτι ακόμα: «Περάστε κάθε μέρα προσπαθώντας να είστε λίγο πιο σοφοί από ότι ήσασταν όταν ξυπνήσατε.Εκπληρώστε τα καθήκοντά σας πιστά και καλά. Βήμα- βήμα προχωρήστε, αλλά όχι απαραίτητα σε γρήγορους ρυθμούς. Να είστε πειθαρχημένοι, κάτι που θα δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για γρήγορες εκτοξεύσεις», λέει ο Charlie Munger.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − two =