αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν ποτέ δεν σου γίνεται κριτική, τότε ταρακουνήσου. Δεν κάνεις τίποτα καινούργιο»: 9 σοφές φράσεις από τον Jeff Bezos

«Αν ποτέ δεν σου γίνεται κριτική, τότε ταρακουνήσου. Δεν κάνεις τίποτα καινούργιο»: 9 σοφές φράσεις από τον Jeff Bezos

Είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Κατάφερε να ξεκινήσει από ένα γκαράζ, να αναπτύξει το δικό του project και σήμερα να θεωρείται ένα από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Μιλάμε για τον Jeff Bezos, ιδρυτή της Amazon.

Η περιουσία του σήμερα είναι πολύ μεγάλη. Ενώ η Amazon αναπτύσσεται συνεχώς. Κατά την διάρκεια της διαδρομής του, ο Bezos έχει πει μερικές σημαντικές φράσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν ως συμβουλές και για εσένα. Παρακάτω θα δεις 9 τέτοιες γρήγορες συμβουλές.

1- Μια συνηθισμένη ερώτηση στην επιχειρηματικότητα είναι «γιατί;». Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Aλλά η ακόμα καλύτερη είναι «γιατί όχι;».

2- Το brand name είναι για μια εταιρία ότι και η φήμη για έναν άνθρωπο. Κερδίζεις καλή φήμη προσπαθόντας να κάνεις δύσκολα πράγματα.

3- Αν σκοπεύετε να καινοτομήσετε, πιστεύω ότι θα πρέπει να είστε επίσης πρόθυμοι να παρεξηγηθείτε.

4- Έχεις φτιάξει μια καλή υπηρεσία, αν ο πελάτης δεν χρειάζεται να σε καλέσει, δεν χρειάζεται να σου μιλήσει. Απλά δουλεύει.

5- Η ζωή είναι πολύ μικρή, για να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που δεν είναι πολυμήχανοι.

6- Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κακή στιγμή για να καινοτομήσεις.

7- Ο μόνος τρόπος για να βγεις από ένα μικρό κουτί, είναι να δημιουργήσεις τον δρόμο για να βγεις έξω.

8- Αν ποτέ δεν σου γίνεται κριτική, τότε ταρακουνήσου. Δεν κάνεις τίποτα καινούργιο.

9- Πάρε μόνο 3 σημαντικές αποφάσεις κάθε ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =