αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν πετυχαίνει 1 από τις 15 ιδέες σου, αυτό είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που δεν έχουν υλοποιήσει ποτέ μια ιδέα»

«Αν πετυχαίνει 1 από τις 15 ιδέες σου, αυτό είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που δεν έχουν υλοποιήσει ποτέ μια ιδέα»

Με ένα νέο status στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο γνωστός επιχειρηματίας και επενδυτής, Gary Vaynerchuk, κατάφερε να γίνει πάλι viral. Σε αυτό, μιλά για τη σημασία του να φτάνει στην επιτυχία ακόμα και 1 από τις 15 ιδέες σου. Τονίζοντας, ότι κάτι τέτοιο είναι καλύτερο από το να μην προσπαθήσεις καθόλου.

«Αν πετυχαίνει 1 από τις 15 ιδέες σου, αυτό είναι καλύτερο από το 99% των φίλων σου που δεν έχουν υλοποιήσει ποτέ μια ιδέα», έγραψε συγκεκριμένα ο διάσημος businessman.

If 1 out 15 of your ideas succeed that's better than 99% of your friends who never start a single idea.

Posted by Gary Vaynerchuk on Montag, 27. März 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =