αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν ξεκινούσα σήμερα; Θα… πλήρωνα για να εργαστώ για ένα άτομο που θαυμάζω»: Μια τολμηρή άποψη από έναν επιχειρηματία

«Αν ξεκινούσα σήμερα; Θα… πλήρωνα για να εργαστώ για ένα άτομο που θαυμάζω»: Μια τολμηρή άποψη από έναν επιχειρηματία

Μπαίνοντας στην σελίδα του στο Facebook, θα δεις καταρχήν έναν εντυπωσιακό αριθμό: Έχει 1,1 εκατ. followers. Μιλάμε για τον Lewis Howes. Είναι επιχειρηματίας, συγγραφέας, social media expert και πρώην αθλητής. Ο ίδιος έχει ιδρύσει αρκετές εταιρίες εκατομμυρίων. Το 2008 ξεκίνησε την SportsNetworker, μια social media marketing consulting εταιρία, που αφορά την αθλητική βιομηχανία. Έχει επίσης ιδρύσει το Sports Executives Association, ένα monthly membership website για sports executives.

Σε συνέντευξη του, ερωτήθηκε για το ποιες θα ήταν οι πρώτες του κινήσεις, αν ξεκινούσε σήμερα. Οι απαντήσεις του ήταν ξεκάθαρες, όσο… και απρόσμενες.

«Πρώτον, θα έβρισκα το άτομο που με εμπνέει περισσότερο, από το πεδίο της επιχειρηματικότητας ή από οποιοδήποτε πεδίο θα ήθελα να μπω, και θα τον πλήρωνα για να εργαστώ για αυτόν», λέει ο Lewis Howes.

Βάζει μάλιστα και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, λέγοντας πως θα έκανε κάτι τέτοιο για 6 μήνες. Με σκοπό να πάρει εμπειρίες και γνώσεις οι οποίες θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια.

Η δεύτερη συμβουλή; Θα εστίαζε σε μια πλατφόρμα και θα προσπαθούσε να γίνει όσο πιο καλός μπορεί σε αυτή, φτιάχνοντας μια κοινότητα γύρω του. Μπορεί αυτή η πλατφόρμα να είναι το Instagram ή το YouTube για παράδειγμα. Ο ίδιος λέει ότι εστίασε στο Linkedin, ξοδεύοντας 6 ώρες την ημέρα εκεί. Για περίπου 1μισι χρόνο. Έτσι κατάφερε να γίνει πολύ καλός στην διαχείριση της συγκεκριμένης πλατφόρμας, κάτι που του άνοιξε πολλές πόρτες στη συνέχεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 1 =