αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν ξέρεις να γράφεις κώδικα, η startup σου μπορεί να βγάλει χρήματα γρηγορότερα. Εδώ είναι οι 3 λόγοι

Αν ξέρεις να γράφεις κώδικα, η startup σου μπορεί να βγάλει χρήματα γρηγορότερα. Εδώ είναι οι 3 λόγοι

Κατά την οικοδόμηση των εταιρειών τους, οι περισσότεροι τεχνολογικοί επιχειρηματίες προσλαμβάνουν έμπειρους web designers για να τους βοηθήσουν να φέρουν την ιδέα τους στη «ζωή». Αυτοί οι freelancers ή οι προσλήψεις full time, έχουν την εντολή να δημιουργήσουν μια εύχρηστη εφαρμογή ή/και site, τα οποία θα μπορούν να φέρουν κέρδος.

Ωστόσο, οι ιδρυτές μπορούν να κάνουν κάτι ακόμα καλύτερο. Να βασιστούν στις δικές τους γνώσεις πάνω στον κώδικα. Και να αναπτύξουν με τα δικά τους χέρια, την ιδέα τους. Αλλά και να καθοδηγήσουν πιο αποτελεσματικά τους προγραμματιστές- συνεργάτες τους. Όπως σημειώνει το Entrepreneur.com, οι επιχειρηματίες που ξέρουν να γράφουν κώδικα, έχουν 3 βασικά οφέλη.

1# Εξοικονομούν χρήματα κατά την pre-launch ανάπτυξη: Αφού θα φτιάξεις το app ή το site μόνος σου, θα γλυτώσεις αρκετά χρήματα μέχρι το λανσάρισμα του project σου. Τότε, δηλαδή που ακόμα και το 1 ευρώ μετρά. Σημασία έχει ότι θα φτιάξεις ένα προιόν στην αγορά, ενώ στην συνέχεια θα δεις τις περαιτέρω ανάγκες του και τις βελτιώσεις που χρειάζονται, τις οποίες θα μπορεί πιθανόν να κάνει ένας πιο έμπειρος προγραμματιστής.

2# Ξέρουν να αναπτύσσουν projects από μέσα: Άρα λοιπόν ξέρουν τι κινήσεις πρέπει να κάνουν, για να έχουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα στην πλατφόρμα. Επίσης, μπορούν να έχουν γνώμη σχετικά με το κόστος και τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μια τεχνική αλλαγή στο project. Κανείς… δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει.

3# Είναι καλύτεροι managers: Οι προγραμματιστές σέβονται τους επιχειρηματίες που έχουν μια αξιοπρεπή κατανόηση του κώδικα και της διαδικασίας κωδικοποίησης. Νιώθουν ότι μιλούν την γλώσσα τους. Από την άλλη, τέτοιοι επιχειρηματίες μπορούν να δίνουν πιο σαφείς εντολές στους προγραμματιστές, και αυτοί να παρουσιάζουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα πιο γρήγορα και οικονομικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − three =