αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν νομίζεις ότι είσαι ήδη τέλειος, δεν θα γίνεις ποτέ»: 10 σοφές φράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Αν νομίζεις ότι είσαι ήδη τέλειος, δεν θα γίνεις ποτέ»: 10 σοφές φράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους παίχτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχοντας κάνει μια μεγάλη καριέρα, σήμερα συνεχίζει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους, έχοντας συμπληρώσει τα 36 χρόνια του. Το βλέπεις σε κάθε αγώνα που παίζει: Έχει το ίδιο πάθος, είναι το ίδιο καλά προετοιμασμένος και συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ.

Και φυσικά είναι πλέον πολύ πλούσιος. Ξεκινώντας κάποτε από τις φτωχογειτονιές της Πορτογαλίας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο πορτογαλικό νησί της Μαδέρα, και διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά στην ηλικία των 15 ετών. Θεράπευσε την κατάστασή του και ξεκίνησε την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πριν υπογράψει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ηλικία των 18 ετών το 2003. Έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα του Μάντσεστερ, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την ποιότητά του, κερδίζοντας μεταξύ άλλων τρεις διαδοχικές Πρέμιερ Λιγκ, έναν τίτλο Τσάμπιονς Λίγκ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Σε ατομικό επίπεδο κέρδισε την πρώτη του χρυσή μπάλα και το βραβείο Παίκτης της Χρονιάς στα 23 του- στη συνέχεια ακολούθησαν πολλά ακόμα ατομικά βραβεία. Το 2009 έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετακομίζοντας στην Μαδρίτη για να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης για το ποσό των 94 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον αγωνίζεται, για δεύτερη φορά, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε εθνικό επίπεδο, το 2016 κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική του ομάδα. Ονομάστηκε ο κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών το 2015, από την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική το 2003, όταν ήταν 18 ετών και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε 9 μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Κατά την διάρκεια όλης αυτής της διαδρομής, έχει πει και αρκετές σοφές φράσεις, που ίσως σε βοηθήσουν να κάνεις το «έξτρα μίλι» και να φτάσεις στην δική σου επιτυχία.

1# Τα όνειρα δεν είναι αυτά που βλέπεις στον ύπνο σου, είναι αυτά που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς

2# Αν νομίζεις ότι είσαι ήδη τέλειος, δεν θα γίνεις ποτέ

3# Δεν χρειάζεται να δείξω τίποτα σε κανέναν, δεν υπάρχει τίποτα να αποδείξω

4# Κοιτάξτε στους ουρανούς και πείτε: «Είναι η σειρά μου να γράψω ιστορία»

5# Θυμάμαι ακόμα όταν ο δάσκαλός μου, μου είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν θα μου έδινε να φάω

6# Στόχος μου είναι να μείνω στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους

7# Ξέρω ότι είμαι καλός επαγγελματίας. Ξέρω ότι κανείς δεν είναι πιο σκληρός μαζί μου από ότι εγώ με τον εαυτό μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σε καμία περίπτωση

8# Σήμερα, υπάρχουν ευκαιρίες που κανείς δεν ξέρει αν θα εμφανιστούν ξανά στο μέλλον

9# Ίσως με μισούν επειδή είμαι πολύ καλός

10# Δεν θα αρνηθώ ποτέ αυτόγραφο, αγκαλιά ή φωτογραφία. Ήμουν επίσης φαν του ποδοσφαίρου

Cristiano Ronaldo Portugal Wallpapers - Wallpaper Cave
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =