αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν θες να φτάσεις στην κορυφή, κινήσου σαν αουτσάιντερ, λέει ο Richard Branson (και μάλλον κάτι θα ξέρει)

Αν θες να φτάσεις στην κορυφή, κινήσου σαν αουτσάιντερ, λέει ο Richard Branson (και μάλλον κάτι θα ξέρει)

Αν εφησυχάσεις όλα μπορούν να γκρεμιστούν. Ακόμα κι αν έχεις φτάσει στην κορυφή. Γιατί θα είσαι ένας εύκολος στόχος για τους «πεινασμένους» που έρχονται από τα χαμηλά. Αυτή την άποψη έχει ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Richard Branson. Όπως εξηγεί σε νέα ανάρτηση του στο blog της Virgin, ακόμα και στον δικό του Όμιλο, συμπεριφέρονται σαν να είναι το αουτσάιντερ.

Και προσέξτε, μιλάμε για τον άνθρωπο που ξεκίνησε από το μηδέν και έχει μέχρι τώρα πάρα πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες. Με την συνολική περιουσία του να εκτιμάται αυτή τη στιγμή στα 5 δισ. δολάρια. Παρόλα αυτά, δείχνει να μην εφησυχάζει και να είναι παθιασμένος με την δουλειά του, όπως ήταν την πρώτη ημέρα.

«Κάθε επιχείρηση που φτιάξαμε, είχε σκοπό να διαταράξει την αγορά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Και να κάνει την πραγματική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων» λέει ο Richard Branson στο blog post του.

«Είμαστε πάντα περήφανοι για τον εαυτό μας, που παραμένουμε ένα challenger brand και διατηρούμε το επιχειρηματικό πνεύμα μας» συμπληρώνει ο γνωστός businessman. Μάλιστα, ανεβάζοντας το άρθρο του στο Facebook, ο Richard Branson το συνόδευσε με την παρακάτω φωτογραφία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =