αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν θέλεις να γίνεις πιο παραγωγικός τότε ίσως πρέπει να ακολουθήσεις 3 απλά tips

Αν θέλεις να γίνεις πιο παραγωγικός τότε ίσως πρέπει να ακολουθήσεις 3 απλά tips

Σίγουρα ο κάθε επιχειρηματίας, έχει τις δικές του τακτικές, έτσι ώστε να είναι όσο πιο παραγωγικός γίνεται σε καθημερινή βάση. Μετά από διάφορες «δοκιμές», ο Adam J. Kurtz έχει καταλήξει σε 3 απλά tips, που όντως μπορούν να σε κάνουν πιο παραγωγικό. Ο ίδιος είναι 28 ετών, επιχειρηματίας και συγγραφέας.

Μιλώντας στο αμερικανικό CNBC, παραθέτει τις 3 συμβουλές του.

1- Όρισε στόχους για να μετρήσεις την επιτυχία σου: Είναι στο χέρι μας να διατηρούμε τον εαυτό μας σε καλό δρόμο. Πως; Βάζοντας μικρούς στόχους και βλέποντας το αποτέλεσμα κάθε φορά. Αυτό μπορεί να γίνει σε καθημερινή βάση ή εβδομαδιαία. Έτσι θα βλέπεις αν πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι με τον τρόπο που το κάνεις ή αν πρέπει να αλλάξεις κάτι.

2- Κάνε τα βαρετά πράγματα πρώτα: Είναι μια συμβουλή που έχουμε ξανά ακούσει. Όταν κάνεις πρώτα τα tasks που δεν σου αρέσουν έχεις μια προσμονή για τα πιο ενδιαφέροντα που έρχονται μετά. Κοιτάς προς τα μπροστά. Θυμίζει λίγο το μικρό παιδί, που πρέπει να του δώσεις πρώτα τα λαχανικά και μετά το επιδόρπιο. Όχι το αντίστροφο.

3- Γράψε τα στο χαρτί: «Το να γράφεις αυτά που έχεις να κάνεις σε ένα χαρτί και να τους ρίχνεις μια ματιά, είναι ένας τρόπος για να είσαι πιο υπεύθυνος», λέει ο Kurtz. Όπως έχουν πει πολλοί ειδικοί, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι, είναι ότι δεν γράφουν όσα έχουν να κάνουν. Έτσι στο κεφάλι τους δημιουργείται μια σύγχυση και τελικά το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =