αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν ενδιαφέρεσαι για το τι έχει να πει ο καθένας…»: Το FB Post με νόημα, από έναν business γκουρού

«Αν ενδιαφέρεσαι για το τι έχει να πει ο καθένας…»: Το FB Post με νόημα, από έναν business γκουρού

Ζούμε στην εποχή όπου όλοι… έχουν γνώμη για όλα. Και στην Ελλάδα το βλέπουμε πολύ έντονα. Φυσικά σε αυτό έχουν συμβάλει και τα social media, αφού κάθε σου κίνηση (αν το επιλέξεις) μπορεί να γίνει γνωστή σε ένα μεγάλο κοινό με ένα κλικ. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gerard Adams έκανε ένα post στη Σελίδα του στο Facebook, και μιλά για ακριβώς, αυτό. Το πως πρέπει να αντιμετωπίζεις τις γνώμες των άλλων.

«Αν ενδιαφέρεσαι για το τι έχει να πει ο καθένας, δεν θα έχεις αρκετή ενέργεια για να εστιάσεις ε αυτά που έχουν πραγματική σημασία», λέει ο ίδιος.

Στη συνέχεια, έχει βάλει μια φωτογραφία του με την φράση: «Ποτέ μην αφήνεις τα μικρά πράγματα, να σε αποσπάσουν από την μεγάλη εικόνα». Και ίσως κάτι να ξέρει. Ο Adams έφτασε στην επιτυχία. Ψάχνοντας πληροφορίες για τον ίδιο, θα βρεις να γράφεται μια φράση για αυτόν: serial entrepreneur. Και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Είναι επιχειρηματίας, αρθρογράφος και TEDx speaker. Κορυφαία στιγμή του είναι η δημιουργία της online πλατφόρμας Elite Daily, η οποία πουλήθηκε το 2015 στην Daily Mail προς 50 εκατ. δολάρια.

If you care what everyone has to say, you won’t have enough energy to focus on what really matters. -Keep your priorities in check.

Gepostet von Gerard Adams am Freitag, 13. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + fourteen =