αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑν είσαι fan του chat, τότε δες τι νέο παρέχει ο Opera browser

Αν είσαι fan του chat, τότε δες τι νέο παρέχει ο Opera browser

O Opera Reborn είναι ένας νέος browser που φέρνει πιο κοντά το chatting μέσω δημοφιλών υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων στη διαδικτυακή καθημερινότητα.

Μετά την παρουσίαση του πειραματικού Opera Neon, ο Opera Reborn διατίθεται δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες σε μια σταθερή έκδοση που περιέχει κάποιες από τις ιδέες που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στον Opera Neon. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ενσωματωμένο το WhatsApp και το Facebook Messenger, με τις συνομιλίες του να μπορούν να εμφανίζονται με μία συντόμευση στο πληκτρολόγιο, εύκολα και γρήγορα. Σύντομα, ο Opera Reborn θα προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης και άλλων δημοφιλών messengers όπως είναι το Viber, για παράδειγμα.

Ο Opera Reborn προσφέρει και αρκετά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως είναι το ενσωματωμένο Ad Blocking με τη δυνατότητα επιπρόσθετων ρυθμίσεων, έχει εικονίδια για την έναρξη άλλων λειτουργιών στο πλάι, προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής θέματος σε σκούρο ή λευκό φόντο, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένος μετατροπέας συναλλάγματος για όσους επιδίδονται συχνά – πυκνά στις διαδικτυακές αγορές. Ένα άλλο χρήσιμο στοιχείο του Opera Reborn είναι ότι μπορεί κανείς με ένα απλό drag and drop να μοιραστεί μία εικόνα από μία σελίδα στη συνομιλία του.

Ο Opera Reborn δίνει μία φρέσκια ματιά πάνω στην καθημερινή επαφή με το Internet και αξίζει να τον δοκιμάσει κανείς.

Πηγή: Pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 14 =