αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Αν είσαι συνέχεια στα social media, πότε θα ζήσεις πραγματικά;»: Ένας digital γκουρού λέει κάτι που πρέπει να ακούσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν είσαι συνέχεια στα social media, πότε θα ζήσεις πραγματικά;»: Ένας digital γκουρού λέει κάτι που πρέπει να ακούσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Πολύ πιθανό, να είσαι από αυτούς που προσπαθούν να καταγράψουν την κάθε στιγμή τους. Να ανεβάσουν μια φωτογραφία στο «καταπληκτικό μέρος που βρίσκονται». ‘Η να γράψουν ένα στάτους. ‘Η να κάνουν έστω ένα τσεκ ιν. Το αποτέλεσμα; Δεν ζεις την στιγμή. Όλο αυτό το σκηνικό περιγράφει στο παραπάνω βίντεο ο digital marketer και συνιδρυτής της Crazy Egg, Neil Patel.

«Όταν τα social media σου ‘παίρνουν’ στιγμές από την ζωή σου, τότε δεν διασκεδάζεις τις στιγμές αυτές τόσο πολύ», λέει ο ίδιος.

Ειδικά οι νέοι, προσπαθούν να καταγράψουν την κάθε στιγμή τους, αντί να την ζήσουν. Και εδώ υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα: Αν συνέχεια έχεις ο άγχος να ανεβάζεις υλικό στα social media, πότε θα κάνεις πράγματα και θα πετύχεις στόχους στη ζωή σου;

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 9 =