αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν είσαι σε μία από αυτές τις 4 κατηγορίες είναι πιο πιθανό να γίνεις εκατομμυριούχος στη ζωή σου

Αν είσαι σε μία από αυτές τις 4 κατηγορίες είναι πιο πιθανό να γίνεις εκατομμυριούχος στη ζωή σου

«Κατά τη διάρκεια της πενταετούς μελέτης μου για το «Rich Habits», γνώρισα 225 εκατομμυριούχους, οι οποίοι είχαν μια μέση περιουσία 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων». Έτσι έχει πει ο συγγραφέας και financial planner, Tom Corley. Για τον οποίο έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible.

Παρόλο που πολλοί από τους εκατομμυριούχους που μελέτησε ο Corley είχαν διαφορετικό υπόβαθρο, εμπειρίες και ξεκίνησαν από διαφορετική οικονομική αφετηρία, την ίδια στιγμή μοιράζονταν και αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. «Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που μοιράζονταν όλοι είναι η θετική αντίληψη για τη ζωή. Η πλειοψηφία των εκατομμυριούχων στη μελέτη μου περιγράφουν τους εαυτούς τους ως αισιόδοξους και έχουν μια βαθιά πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά να συμβούν», εξηγεί ο συγγραφέας.

Ο Corley κάνει τα δεδομένα ακόμα πιο συγκεκριμένα σε άρθρο του στο CNBC. Όπως εξηγεί, καθένας από τους 225 εκατομμυριούχους με τους οποίους μίλησε, εμπίπτει σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες που θα δεις παρακάτω. Αν είσαι σε κάποια από αυτές, είναι πιο πιθανό να γίνεις εκατομμυριούχος στη ζωή σου.

Αποταμιευτές-Επενδυτές: Όποια και αν είναι η καθημερινή τους εργασία, κάνουν την αποταμίευση και την επένδυση μέρος της καθημερινότητάς τους. Σκέφτονται συνεχώς έξυπνους τρόπους για να αυξήσουν τον πλούτο τους.

Εταιρικοί «αναρριχητές»: Οι ορειβάτες εργάζονται για μια μεγάλη εταιρεία και αφιερώνουν όλο τον χρόνο και την ενέργειά τους στην αναρρίχηση της εταιρικής κλίμακας έως ότου φτάσουν σε ανώτερο στέλεχος — με εξαιρετικά υψηλό μισθό.

Βιρτουόζοι: Είναι από τους καλύτερους σε αυτό που κάνουν και αμείβονται με υψηλό μισθό για τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους. Η παραδοσιακή εκπαίδευση, με πτυχία π.χ. στα νομικά ή ιατρική, είναι συνήθως ένα καλό εφόδιο εδώ.

Ονειροπόλοι: Τα άτομα αυτής της ομάδας κυνηγούν όλα ένα όνειρο, όπως το να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, να γίνουν επιτυχημένοι ηθοποιοί, μουσικοί ή best seller συγγραφείς. Οι ονειροπόλοι αγαπούν αυτό που κάνουν για να ζήσουν- και το πάθος τους φαίνεται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =