αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν δεν είσαι εκεί που θες στη ζωή, πρέπει να δουλέψεις κάθε λεπτό και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία»

«Αν δεν είσαι εκεί που θες στη ζωή, πρέπει να δουλέψεις κάθε λεπτό και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία»

Με μια νέα ανάρτηση του στο Facebook, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, έδωσε μια ακόμα συμβουλή προς αυτός που θέλουν να φτάσουν στην επιτυχία. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε σε αυτούς που τα πράγματα δεν τους έχουν έρθει όπως τα περίμενα. Και δεν βρίσκονται εκεί που θα ήθελαν στη ζωή τους.

«Αν δεν είσαι εκεί που θες στη ζωή, πρέπει να δουλέψεις κάθε λεπτό και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία» έγραψε στο post του ο γνωστός businessman. Ο ίδιος άλλωστε πιστεύει, ότι η τύχη του καθενός βρίσκεται στα χέρια του. Και το έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν.

If you aren't where you want to be in life, you've got to work every minute and snatch up every opportunity. #RealityCheck

Posted by Grant Cardone on Freitag, 21. April 2017

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πτυχίο θα τους οδηγήσει σε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Αυτό είναι γελοίο»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − seventeen =