αρχικηVIRALΑν δεις 50 ευρώ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου δεν πρέπει να τα αγγίξεις

Αν δεις 50 ευρώ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου δεν πρέπει να τα αγγίξεις

Έχοντας εξαντλήσει κάθε μέσο και τρόπο ώστε να τραβήξουν την προσοχή των οδηγών και να αποσπάσουν είτε προσωπικά αντικείμενα είτε το ίδιο το όχημα, οι αετονύχηδες ανά την Ευρώπη καταφεύγουν πλέον σε ακραίες μεθοδολογίες, όπως εκείνη της τοποθέτησης χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Στη θέα των χαρτονομισμάτων ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν και να μην αντιδράσουν αυθόρμητα, βγαίνοντας ενστικτωδώς από το αυτοκίνητο για να εξακριβώσουν ποιος και για ποιον λόγο τοποθέτησε ένα ή περισσότερα χαρτονομίσματα των 50, των 100 ή ακόμα και των 500 ευρώ στο παρμπρίζ.

Την ίδια ακριβώς στιγμή, οι κλέφτες βρίσκουν την ευκαιρία είτε να αρπάξουν αντικείμενα αξίας από το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή ακόμα να πάρουν θέση πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του εμβρόντητο. Όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις αποπροσανατολισμού του οδηγού, έτσι και σε αυτήν αρκούν μερικά δευτερόλεπτα ώστε οι κλέφτες να «χτυπήσουν» και να απομακρυνθούν από το σημείο πριν γίνουν αντιληπτοί.

Οι Γαλλικές αρχές μετά τα πολλά κρούσματα έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =