αρχικηVIRALΑν έχεις το πρώτο iPod, στο κουτί του, τότε μάλλον είσαι τυχερός. Δες πόσο πωλείται μια τέτοια συσκευή στο eBay

Αν έχεις το πρώτο iPod, στο κουτί του, τότε μάλλον είσαι τυχερός. Δες πόσο πωλείται μια τέτοια συσκευή στο eBay

Πρόσφατα είδαμε ότι όσοι θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το πρώτο iPhone της Apple σφραγισμένο στο κουτί του, έχουν τη δυνατότητα αρκεί να διαθέσουν 22.000 δολάρια. Όμως, πριν αλλάξει την βιομηχανία των smartphones, η Apple άλλαξε τη μουσική με iTunes και iPod.

Μιλάμε για το ένδοξο MP3 player, το πρώτο iPod με 5GB μουσικής και δυνατότητα να διαρκεί η μπαταρία του έως και 10 ώρες πριν χρειαστεί ξανά φόρτιση. Η συσκευή είχε 2 ιντσών μονόχρωμη οθόνη.

Όπως σημειώνει το TechBlog, αυτό που κάνει το iPod να θεωρείται τόσο σημαντικό για την Apple είναι ότι της έδωσε την αυτοπεποίθηση να μπει σε μια νέα αγορά με το iPhone. Η επιτυχία του iPod έδειξε στην Apple ότι μπορεί να πετύχει στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και να παίξει με τους δικούς της όρους.

Αν λοιπόν θέλετε να πάρετε το πρώτο iPod στα χέρια σας έχετε τη δυνατότητα μέσω του eBay, αρκεί να διαθέσετε 200.000 δολάρια.

original-ipod-05

original-ipod-01

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =