αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αν έχεις τελειώσει σχολή και δεν θες να γίνεις barman, ίσως σε δοκιμάσουμε…»: Η αγγελία που έγινε viral

«Αν έχεις τελειώσει σχολή και δεν θες να γίνεις barman, ίσως σε δοκιμάσουμε…»: Η αγγελία που έγινε viral

Μια… ιδιαίτερη αγγελία κυκλοφορεί στο Linkedin τις τελευταίες ημέρες. Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό link εδώ (παρακάτω έχουμε και το screenshot στην περίπτωση που την κατεβάσουν), η ελληνική αγγελία έχει αναρτηθεί από την εταιρία Box 1824 και αναζητά Web Developers.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Η αγγελία έχει επισημανθεί ως «entry level», ωστόσο στα προαπαιτούμενα βλέπουμε να γράφονται μια σειρά από πράγματα, με ιδιαίτερα γλαφυρό ύφος μάλιστα. Κάποια από αυτά:

 

  • Άριστη γνώση ορθογραφίας (Η επικοινωνία με τους πελάτες γίνεται εγγραφως, συνεπώς το παραμικρό ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος, δεν είναι επιτρεπτό)
  • Πολύ καλή γνώση Word
  • Πολύ καλή γνώση Excel
  • Ορθοφωνία (Η θέση περιλαμβάνει τηλεφωνική εξυπηρέτηση, συνεπώς η ένταση, η χροιά και η καθαρότητα της φωνής είναι επιβεβλημένες. Εννοείται πως τυχόν πρόβλημα στην ομιλία, καθιστά αδύνατη τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων στη συγκεκριμένη θέση)
  • Εξοικείωση με τα social media (Facebook / Twitter / Instagram)
  • Συνέπεια (Η αργοπορία στη δουλειά για κανένα λόγο δεν είναι κάτι που “τυχαίνει”)
  • Εκτέλεση οδηγιών ακριβώς όπως δίνονται και όχι στο περίπου
  • Ηλικίες 22 – 28 (άντρες και γυναίκες)

Επιπλέον η εταιρία σημειώνει: «Με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία, ιδανικοί για τη θέση είναι απόφοιτοι θετικής κι όχι θεωρητικής κατεύθυνσης. Πολυτεχνείο, ΦυσικοΜαθηματικό και γενικότερα σχολές αυτής της κατεύθυνσης».

Ενώ στην συνέχεια αναγράφεται η εξής φράση: «Αν έχεις τελειώσει ή παρατήσει κάποια από αυτές τις σχολές, και δεν θέλεις να γίνεις barman, τότε ίσως αξίζει να σε δοκιμάσουμε…».

Επίσης, η εταιρία αναφέρει ότι η δουλειά θα γίνεται σε βάρδιες (τονίζει ότι αυτές δεν μπορούν να αλλάξουν). «Η συγκεκριμένη δουλεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες υποχρεώσεις (π.χ. σχολή, μεταπτυχιακό, ή άλλη εργασία)» σημειώνει επίσης.

Η αγγελία κλείνει λέγοντας: «Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, προϋπηρεσία σε call center κινητής τηλεφωνίας, σε πωλήσεις τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, ή σε εταιρείες όπως ΠΛΑΙΣΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κλπ.».

Μετά από όλα αυτά, έχει ενδιαφέρον βέβαια να δούμε και πόσο πληρώνει η Box 1824 για τους Web Developers…

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − twelve =