αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑν έχεις μεγαλώσει στα ’90s θα καταλάβεις: Το The Sims ήρθε στο mobile

Αν έχεις μεγαλώσει στα ’90s θα καταλάβεις: Το The Sims ήρθε στο mobile

Για όσους μεγάλωσαν παίζοντας Sims, η Electronic Arts ανακοίνωσε την έλευση του The Sims mobile, για Android και iOS συσκευές. Το παιχνίδι βασίζεται στην έκδοση The Sims 4 για PC και περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά όπως η δημιουργία χαρακτήρων, του ιδανικού σπιτιού, καριέρας, οικογένειας, κοινωνικού status κλπ.

Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στη Βραζιλία, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να έρθει σε όλο τον κόσμο.

Το The Sims mobile αναμένεται να παραμείνει free-to-play και από το teaser video καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρχει μια επιπλέον επιλογή που θα σου επιτρέπει να παίζεις με τους φίλους σου και κα γίνεις BFF μέσα στο παιχνίδι.

Το Sims Mobile δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της EA να φέρει τη σειρά στις mobile συσκευές. Το 2011 κυκλοφόρησε το The Sims Freeplay στο iOS και αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά το The Sims Social εμφανίστηκε στο Facebook. Και τα δυο αποσύρθηκαν το 2013 λόγω διάφορων προβλημάτων.

Το The Sims 4 για PC είναι το πιο πετυχημένο κομμάτι της σειράς Sims. Η Electronic Arts ανέφερε ότι οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες αυξήθηκαν κατά 33% από την περασμένη χρονιά και αναμένουμε να δούμε πως θα τα πάει στο κομμάτι του mobile.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − three =