αρχικηVIRALΑντέχεις να το κάνεις; Εταιρία σε πληρώνει με 2.000 ευρώ για να μείνεις 24 ώρες μακριά από τις οθόνες

Αντέχεις να το κάνεις; Εταιρία σε πληρώνει με 2.000 ευρώ για να μείνεις 24 ώρες μακριά από τις οθόνες

Η… δουλειά που θα δεις παρακάτω, μπορεί να θεωρείται εύκολη για κάποιους. ‘Η πολύ δύσκολη για κάποιους άλλους. Εταιρία σε πληρώνει με 2.400 δολάρια ( περίπου 2.000 ευρώ), αν καταφέρεις να μείνεις για 24 ώρες μακριά από τις οθόνες.

Το Reviews.org, μια εταιρεία που δοκιμάζει οικιακές υπηρεσίες και προϊόντα, διεξάγει μια 24ωρη πρόκληση ψηφιακής αποτοξίνωσης. Θα πληρώσει τους επιλεχθέντες με αυτό το γενναιόδωρο ποσό αν καταφέρουν να «επιβιώσουν» μια ολόκληρη ημέρα μακριά από όλες τις οθόνες.

«Εάν έχετε την επιθυμία να απομακρύνετε τις συσκευές σας για μια ημέρα, αλλά εξακολουθείτε να έχετε την ανάγκη να πληρωθείτε, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για εσάς», έγραψε η εταιρεία στον ιστότοπό της όπου μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι επίδοξοι υποψήφιοι αυτού του πρωτότυπου «πειράματος».

Όπως σημειώνει το CNN, όσοι επιλεγούν καλούνται να μείνουν μακριά όχι μόνο από τα τηλέφωνά τους για 24 ώρες, αλλά και από την τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια, τους υπολογιστές, τα έξυπνα ρολόγια και τις έξυπνες συσκευές.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικά χρηματοκιβώτια για να κλειδώσουν σε αυτά τις ηλεκτρονικές τους συσκευές για τις 24 ώρες, μαζί με μια δωροκάρτα της Amazon αξίας 200 δολαρίων για να δημιουργήσουν ένα «κιτ επιβίωσης» χωρίς τεχνολογικά μέσα.

Ορισμένες προτάσεις για το κιτ επιβίωσης από το Reviews.org είναι μια γραφομηχανή αντί για υπολογιστή, χαρτί αντί για word και χρώματα με πινέλα για ως υποκατάστατο της «τέχνης» της selfie.

Για να υποβάλει κανείς αίτηση, η εταιρεία ζητά λίγα προσωπικά στοιχεία και μια εξήγηση 100 λέξεων σχετικά με το τι καθιστά κάποιον κατάλληλο για επιλογή. 

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές έως τις 26 Μαρτίου εδώ. Και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube στις 29 Μαρτίου. Η εταιρία σημειώνει βέβαια ότι για να λάβεις μέρος, πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών και να έχεις άδεια για εργασία στις ΗΠΑ (ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − seven =