αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑντέχεις να ξυπνάς κάθε πρωί πριν τις 5:00 σαν τον Tim Cook; Εδώ είναι 8 λόγοι για να το κάνεις

Αντέχεις να ξυπνάς κάθε πρωί πριν τις 5:00 σαν τον Tim Cook; Εδώ είναι 8 λόγοι για να το κάνεις

Στην αρχή ίσως δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις. Ο Tim Cook ξυπνά καθημερινά στις 3:45 το ξημέρωμα. Ενώ παρόμοια τακτική ακολουθούν και άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες.

«Όταν υπάρχει ηρεμία και δεν ασχολείστε με ανθρώπους που σας αποσπούν την προσοχή, μπορείτε να είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας» λέει ο ψυχολόγος και συγγραφέας, Josh Davis.

Με το να εργάζεστε πριν την ανατολή του ηλίου, αποφεύγετε σε μεγάλο βαθμό τους αντιπερισπασμούς, τα τηλεφωνήματα, τα emails και τις ειδοποιήσεις στα Social Media. «Κανείς δεν περιμένει να απαντήσετε στο τηλέφωνο ή να στείλετε email στις 4 το πρωί» τονίζει ο Josh Davis.

Ο ίδιος μελέτησε τη συμπεριφορά πετυχημένων ανθρώπων για πάνω από πέντε χρόνια. Και διαπίστωσε ότι πολλοί από αυτούς ξυπνούν τουλάχιστον 3 ώρες πριν ξεκινήσει επίσημα το ωράριο της δουλειάς τους. Μια τέτοια συνήθεια, σου δίνει την αίσθηση ότι ελέγχεις καλύτερα το πρόγραμμα σου και τη ζωή σου γενικότερα, όπως επισημαίνει ο γνωστός ψυχολόγος.

Μπορεί το πρωινό ξύπνημα να είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς, ωστόσο έχει αρκετά οφέλη. Παρακάτω μπορείς να δεις μια λίστα με 8 από αυτά.

https://i.pinimg.com/564x/ad/85/67/ad8567b335f3ca7151be27832ac0df9c.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 14 =