αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε μαγαζιά εστίασης μόνο για εμβολιασμένους στην Ελλάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε μαγαζιά εστίασης μόνο για εμβολιασμένους στην Ελλάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν Covid Free μαγαζιά στην εστίαση άφησε ο Πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Mιλώντας από το βήμα της Βουλής ξεκαθάρισε ότι ουδείς μπορεί να απαγορεύσει σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να δέχεται μόνο εμβολιασμένους

Αναφερόμενος στο θέμα θέμα των προνομίων για τους εμβολιασμένους, ο Πρωθυπουργός σημείωσε πως η εν λόγω συζήτηση θα ξεκινήσει όταν τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για όλες τις ομάδες πολιτών και υπογραμμίζοντας πως τότε «ουδείς το φθινόπωρο θα μπορεί να απαγορεύσει σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να δέχεται μόνο εμβολιασμένους».

Την ίδια ώρα, προανήγγειλε τον υποχρεωτικό μόνιμο εμβολιασμό όσων εργάζονται στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Όπως είπε πρώτα θα γνωμοδοτήσει σχετικά η επιτροπή Βιοηθικής και στη συνέχεια η κυβέρνηση θα λάβει τη σχετική απόφαση. «Σύντομα θα γνωμοδοτήσει η επιτροπή βιοηθικής και η κυβέρνηση θα αποφασίσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις μονάδες φροντίδας Ηλικιωμένων», τόνισε ο πρωθυπουργός παρεμβαίνοντας στη Βουλή και παράλληλα ανακοίνωσε την προκήρυξη μέχρι τον Σεπτέμβριο 600 θέσεων γιατρών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + eleven =