αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνοίγουν τα καταστήματα «μίνι IKEA» στην Ελλάδα

Ανοίγουν τα καταστήματα «μίνι IKEA» στην Ελλάδα

Το πρώτο μίνι –ΙΚΕΑ έρχεται στα τέλη Οκτωβρίου στον Πειραιά, ωστόσο η διοίκηση της HouseMarket του ομίλου Φουρλή σχεδιάζει το άνοιγμα δύο ακόμη ανάλογων σημείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εντός του 2021.

Ήδη, ο όμιλος έχει εντοπίσει ακίνητα στα κέντρα των δύο μεγάλων αστικών κέντρων με στόχο να επεκτείνει το μίνι δίκτυο της φίρμας μέσα στην επόμενη χρονιά. Το νέο μοντέλο, που λανσάρεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αφορά στη μετάβαση της ΙΚΕΑ στα κέντρα των πόλεων, όπου θα παρουσιάζεται περιορισμένη συλλογή ειδών οικιακών ειδών (περίπου 1.000 κωδικοί). Ωστόσο, θα εντάσσονται και σχεδιαστικά τμήματα για την αγορά κουζίνας και ντουλάπας, ενώ επίσης θα δίνεται δυνατότητα παραγγελιών προιόντων μεγαλύτερου μεγέθους.

Ταυτόχρονα, θα λειτουργούν και εστιατόρια με πιάτα και προϊόντα ΙΚΕΑ. Το κατάστημα του Πειραιά που ανοίγει τον επόμενο μήνα στην οδό Γούναρη με εμβαδό 2.000 τ.μ. θα έχει επίσης καφέ στο ισόγειο, (το κατάστημα αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους) για take away. Σημειώνεται δε ότι από το συνολικό τζίρο των ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Βουλγαρία υπό την ευθύνη της HouseMarket, το 8% προέρχεται από τα εστιατόρια.

Πηγή: Huffington Post Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =