αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνοίγουν οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω». Θα δοθούν συνολικά 50 εκατ. ευρώ

Ανοίγουν οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω». Θα δοθούν συνολικά 50 εκατ. ευρώ

Ανοίγει στις 18.1.2018 και ώρα 14.00, η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα  του ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε έξω». Με το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα διατεθούν, πενήντα εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, θα επιδοτούνται μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν σε εμπορικές εκθέσεις σε χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαικής Ένωσης. Το πρόγραμμα θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό, να συνάψουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους στις διεθνείς αγορές και να αυξήσουν τις θέσεις εργασίας. Για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Διευκρινίζεται ότι οι δυνητικοί δικαιούχοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση χρηματοδότησης στη συγκεκριμένη δράση, θα πρέπει να επιλέξουν στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr/mis/  την ενότητα με τίτλο: “Ενίσχυση Δράσεων Επιχειρηματικότητας”.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με τη δράση μπορείτε να απευθυνθείτε ή να ανατρέξετε:

·         στο Γραφείο Πληροφόρησης κοινού: Λεωφ. Μεσογείων 56, Αθήνα (Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00 πµ έως τις 5.00 µµ)

·         στο 801 11 36 300 (από σταθερό, με αστική χρέωση) από τις 8.00 πμ έως τις 7.00 μμ

·         στην ιστοσελίδα http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=32&cs

·         στην ιστοσελίδα www.espa.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + eight =