αρχικηVIRALΑνοίγει το καλοκαίρι το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα- Τι θα περιλαμβάνει

Ανοίγει το καλοκαίρι το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα- Τι θα περιλαμβάνει

Το καλοκαίρι ανοίγει τις πύλες του το Mandarin Oriental στην Costa Navarino, σηματοδοτώντας την άφιξη του κορυφαίου Ομίλου Mandarin Oriental στην Ελλάδα, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού.

Το νέο resort θα βρίσκεται στο Navarino Bay, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε ένα φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Το νέο ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 99 σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα και μεγάλες βεράντες, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής.

Οι εσωτερικοί χώροι αναδεικνύουν το Μεσσηνιακό φυσικό τοπίο, με γήινους απαλούς τόνους και με την παρουσία τοπικών φυτών. Η διακόσμηση έχει επιρροές από την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα και από τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, τα οποία αποτέλεσαν έμπνευση για τα μοτίβα των υφασμάτων και για τα ξυλόγλυπτα.

Μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων αθλημάτων, από paddleboards μέχρι σκι, θα προσφέρεται στο beach club, το οποίο θα διαθέτει και μια μεγάλη πισίνα με sun decks, λίγα μόλις βήματα από την παραλία.

Το signature γήπεδο γκολφ 18 οπών The Bay Course που βρίσκεται στο NavarinoBay, καθώς και τα άλλα τρία γήπεδα στις περιοχές NavarinoDunes και NavarinoHills, θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γκολφ, σε αρχάριους και προχωρημένους παίκτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =