αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνοίγει σήμερα το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα (και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη)

Ανοίγει σήμερα το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα (και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη)

Μια μεγάλη «πρεμιέρα» η οποία συζητιόταν για πολύ καιρό, γίνεται σήμερα. Το κατάστημα ZARA στον Πύργο Πειραιά, ανοίγει. Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα (και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη).

Το νέο κατάστημα, συνολικού εμβαδού 5.000 τμ, ενσωματώνει τις πλήρεις συλλογές ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, καθώς επίσης και την πιο εκτενή συλλογή επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού της Zara Home, σε τρεις ορόφους, παραπέμποντας περισσότερο σε πολυκατάστημα υψηλών προδιαγραφών κι αντικατοπτρίζοντας το νέο concept της δημοφιλούς αλυσίδας.

Όπως ανέφερε χθες ο Γενικός Διευθυντής της Inditex Ελλάς Ηλίας Μάλαμας η νέα στρατηγική του ομίλου εστιάζει στις μεγάλες σάλες που μπορούν να υποστηρίξουν το διευρυμένο κωδικολόγιο των σημάτων του.

«Το κατάστημα στον Πύργο Πειραιά είναι ενδεικτικό του νέου μοντέλου ανάπτυξης του δικτύου, το οποίο εστιάζει στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του καταναλωτή στο μέγιστο βαθμό μέσω και της χρήσης της τεχνολογίας καθώς και στην είσοδο νέων κατηγοριών όπως πχ εσώρουχα, αθλητικά και τμήμα υποδημάτων και αξεσουάρ. Το νέο concept για τα μεγάλα καταστήματα υποστηρίζει τον αυξημένο αριθμό κωδικών ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν καλύτερα οι κολεξιόν», σημείωσε.

Υιοθετεί τις νέες παγκόσμιες προδιαγραφές «συγκατοίκησης» των σημάτων Zara και Zara Home.

Από σήμερα παύει και η λειτουργία των καταστημάτων των δύο σημάτων που διατηρούσε μέχρι χθες ο όμιλος στον Πειραιά. Το νέο κατάστημα της Zara απασχολεί σχεδόν 180 υπαλλήλους, έχοντας απορροφήσει τους εργαζόμενους των δύο σημείων που λειτουργούσαν έως πρότινος στην πόλη, οι οποίοι έχουν εκπαιδευθεί προκειμένου να καθοδηγήσουν τον πελάτη/επισκέπτη του καταστήματος στις καινοτόμες υπηρεσίες που αυτό προσφέρει.

Μεταξύ άλλων, λειτουργούν 22 αυτοματοποιημένα ταμεία εξυπηρέτησης self-check, σε σύνολο 28 ταμείων, με την υποστήριξη του προσωπικού, ειδικές θυρίδες παραλαβής παραγγελιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Zara, χωρητκότητας έως και 1000 πακέτων, αλλά και πλήρως ανανεωμένοι χώροι δοκιμαστηρίων, που εξασφαλίζουν την άνετη διέλευση των πελατών με την βοήθεια της τεχνολογίας, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Υπάρχει ακόμη υπηρεσία Pay&Go, ώστε οι πελάτες να κανουν αγορές σκανάροντας τα κινητά τους τηλέφωνα, αυτόματο σημείο online επιστροφών καθώς και σημείο ανακύκλωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − thirteen =