αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνοίγει πάλι το click away, κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία

Ανοίγει πάλι το click away, κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία

Ενεργοποιείται πάλι το click away από την ερχόμενη Δευτέρα, αν δεν προκύψει κάποια συνταρακτική αλλαγή. «Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, εφόσον όλα πάνε καλά, θα ανοίξουν ξανά τα καταστήματα που λειτούργησαν και μέσα στις γιορτές και θα επανέλθει το click away» σημείωσε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Παράλληλα με την επαναλειτουργία του click away θα ξανανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις που κατέβασαν ρολά αυτήν την εβδομάδα, δηλαδή κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία.

Όπως είπε ο κ. Σταμπουλίδης με τη βοήθεια αυτού του μοντέλου «τα βιβλιοπωλεία έγραψαν ρεκόρ τζίρου, τα παιχνίδια σχεδόν κάλυψαν τη ζημία του έτους, οι μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού κατέγραψαν 35-40% του όγκου τους, ενώ οι μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς πραγματοποίησαν ικανοποιητικό τζίρο».

Σύμφωνα με τον Γ.Γ.  Καταναλωτή είναι τρεις οι λόγοι που επιλέχθηκε το click away: «Να αποσυμφορηθεί ο τομέας των ταχυμεταφορών, να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτικές ανάγκες και να διασωθούν εποχικοί κλάδοι».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eleven =