αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑνεβάζει στροφές η Xiaomi: Το Redmi 5A ήταν πρώτο σε πωλήσεις τον Μάρτιο, ανάμεσα στα Android smartphones

Ανεβάζει στροφές η Xiaomi: Το Redmi 5A ήταν πρώτο σε πωλήσεις τον Μάρτιο, ανάμεσα στα Android smartphones

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Counterpoint Research, το Xiaomi Redmi 5A ήταν η συσκευή Android με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως για τον μήνα Μάρτιο, ενώ συνολικά όσον αφορά στην αγορά των smartphones κατατάχθηκε στην τρίτη θέση.

Είναι η πρώτη φορά που κάποια λύση της Xiaomi λαμβάνει τέτοια πρωτιά και το γεγονός αυτό δείχνει ότι η κινέζικη εταιρεία λαμβάνει όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση από το καταναλωτικό κοινό, κάτι που οφείλεται στις χαμηλές τιμές της και τα ποιοτικά προϊόντα της.

Καλύτερα από το Xiaomi Redmi 5A, που κατέλαβε τον Μάρτιο μερίδιο αγοράς της τάξης του 1,8%, τα πήγαν οι δύο ναυαρχίδες της Apple, δηλαδή τα iPhone X και iPhone 8, με ποσοστά 3,5% και 2,3% αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικονομικό Redmi ξεπέρασε τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus, που βρέθηκαν στην πέμπτη και έκτη θέση της κατάταξης.

Τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα για την Xiaomi αν εξετάσουμε μεμονωμένα την αγορά της Ευρώπης, αφού τα προϊόντα της γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στη Γηραιά Ήπειρο. Μένει να δούμε αν η κινέζικη εταιρεία θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική και στο μέλλον, κάτι βέβαια που είναι σχεδόν σίγουρο.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − nine =