αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνατροπή με την Rocket στην Ελλάδα: Συνεχίζει… μέχρι νεοτέρας- Η ανακοίνωση της εταιρίας

Ανατροπή με την Rocket στην Ελλάδα: Συνεχίζει… μέχρι νεοτέρας- Η ανακοίνωση της εταιρίας

Ανακοίνωση έβγαλε η γνωστή εφαρμογή delivery Rocket, μέσα από την οποία κάνει γνωστό ότι συνεχίσει την δραστηριότητα της στην Ελλάδα, «και εξετάζει τη θέση της στην ελληνική αγορά με γνώμονα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ικανοποίηση των καταναλωτών και το σεβασμό προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις».

Σε ότι αφορά την διακοπή λειτουργίας τις τελευταίες ημέρες, η εταιρία υποστηρίζει ότι οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα. Η επανέναρξη λειτουργίας θα γίνει από αύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

«Η εταιρεία Rocket Delivery συνεχίζει τη λειτουργία της στην Αθήνα μετά από διακοπή 72 ωρών για τεχνικούς λόγους και εξετάζει τη θέση της στην ελληνική αγορά με γνώμονα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ικανοποίηση των καταναλωτών και το σεβασμό προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

«Η Rocket Group λειτουργεί σε αυτή τη φάση σε εύθραυστο επιχειρηματικό περιβάλλον λόγω και των πρόσφατων εξελίξεων στην Ουκρανία. Η διοικητική ομάδα της Rocket Delivery στην Ελλάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς της και θα ενημερώσει τους συνεργάτες της και το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη» τονίζεται στην ενημέρωση της εταιρίας. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 12 =