αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνατροπή δεδομένων: Ο Πίτερ Οικονομίδης, ο Mr Γαία και ο Σάμι Φάις καταθέτουν κοινή προσφορά για την Στοά Αρσακείου

Ανατροπή δεδομένων: Ο Πίτερ Οικονομίδης, ο Mr Γαία και ο Σάμι Φάις καταθέτουν κοινή προσφορά για την Στοά Αρσακείου

Στην υποβολή κοινής προσφοράς για τη μίσθωση της Στοάς Αρσακείου προχώρησαν τελικά οι μέχρι πρότινος ανταγωνίστριες κοινοπραξίες Legendary Food και Bluehouse. Η ετυμηγορία της «Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας – Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία», ιδιοκτήτριας του υπό εκμετάλλευση ακινήτου, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού, πάντως, δεν επιτρέπεται πλέον η υποβολή προσφοράς από κάποια άλλη εταιρεία ή κοινοπραξία. Επομένως, είτε θα γίνει δεκτή η κοινή προσφορά των δύο κοινοπραξιών είτε ο διαγωνισμός θα κηρυχθεί άγονος.

Όπως διαβάζουμε στην Καθημερινή, μεταξύ των βασικών στελεχών της Legendary Food συγκαταλέγονται ο Αρης Κεφαλογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑ και ο Πίτερ Οικονομίδης, «γκουρού» του branding και της διαφήμισης παγκοσμίως. Στην έτερη κοινοπραξία συμμετέχουν η Bluehouse και ο όμιλος του επιχειρηματία Σάμι Φάις. Αμφότερες, πάντως, οι κοινοπραξίες, όταν είχαν καταθέσει ξεχωριστές προσφορές, είχαν στον κεντρικό σχεδιασμό τους τη δημιουργία χώρων αφιερωμένων στα παραδοσιακά τρόφιμα και στην ελληνική γαστρονομία.

Ο συνολικός χώρος των προς μίσθωση καταστημάτων είναι 9.354,07 τ.μ., ενώ υπάρχει ελεύθερος χώρος προσπελάσιμος στο κοινό 1.312 τ.μ. (πλακόστρωτοι χώροι) και άλλα 350 τ.μ. φυτεμένοι χώροι. Οι μισθωμένοι από το ελληνικό Δημόσιο χώροι για τη στέγαση του Συμβουλίου της Επικρατείας εξαιρούνται από τον εν λόγω διαγωνισμό. Η προτεινόμενη διάρκεια μίσθωσης ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο στα 35 χρόνια με δικαίωμα επέκτασής της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − seven =