αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνατροπή: Ανοίγει κανονικά το νυχτερινό κέντρο με τον Ν. Βέρτη αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανατροπή: Ανοίγει κανονικά το νυχτερινό κέντρο με τον Ν. Βέρτη αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο «ΥΤΟΝ» αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 28 και 29 Αυγούστου,  καθώς το δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση για  επταήμερο «λουκέτο», λόγω παραβάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο ελέγχου για τα μέτρα κατά της πανδημίας, το Σάββατο 21 Αυγούστου διαπιστώθηκαν παραβάσεις, που είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο λουκέτο. Κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης,  Γεώργιος Κλεφτοδήμος, είχε δηλώσει  σχετικά ότι όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες «παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης», υπογραμμίζοντας ότι «η επιχείρηση διεπιστωθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού».

Η εταιρία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και η απόφαση για «λουκέτο» ανεστάλη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του ΥΤΟΝ, Γιώργος Κλεφτοδήμος.

Έτσι, αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανιστεί κανονικά στη σκηνή του ΥΤΟΝ.


Διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, το YTON εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.

Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 28/8 και Κυριακή 29/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.

Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 15 =