αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑνατρεπτική κίνηση από το Linkedin: Λανσάρει δυνατότητα για φωνητικά μηνύματα

Ανατρεπτική κίνηση από το Linkedin: Λανσάρει δυνατότητα για φωνητικά μηνύματα

Σε μία κίνηση που πολλοί δεν περίμεναν προχωρά το Linkedin. Το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο του κόσμου, προσθέτει τη δυνατότητα φωνητικών μηνυμάτων. Ναι, πλέον οι χρήστες θα μπορούν να μιλούν μεταξύ τους. Όπως σημειώνει το TechCrunch, η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τόσο στο desktop, όσο και σε Android ή iOS.

Με αυτό τον τρόπο το Linkedin θέλει να «ανανεωθεί», ενώ παράλληλα θα κάνει την επικοινωνία ανάμεσα στους χρήστες ακόμα πιο εύκολη. Eίναι πιο εύκολο να στείλεις ένα φωνητικό μήνυμα, αντί να γράψεις κάτι. Ειδικά αν είσαι εν κινήσει.

Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που θα έχει να κάνει ένας χρήστης θα είναι να πατήσει το σχετικό εικονίδιο με το μικρόφωνο, για να ηχογραφήσει το μήνυμα του (με διάρκεια ως 1 λεπτό). Και στην συνέχεια να το στείλει. Μένει βέβαια να δούμε το πως θα λειτουργήσει το όλο μοντέλο, και το κατά πόσο οι χρήστες θα νιώθουν άνετα να στέλνουν φωνητικά μηνύματα σε HR Managers και επαγγελματίες που ίσως… δεν γνωρίζουν προσωπικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − eleven =