αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνακοινώθηκε: Στις 5 Ιουλίου τέλος ο Jeff Bezos από CEO της Amazon

Ανακοινώθηκε: Στις 5 Ιουλίου τέλος ο Jeff Bezos από CEO της Amazon

Στις 5 Ιουλίου ο Jeff Bezos θα αποχωρήσει επίσημα από την θέση του CEO της Amazon. Στη θέση του CEO, όπως είναι γνωστό, θα μπει ο Andy Jassy.

«Επιλέξαμε αυτήν την ημερομηνία επειδή έχει συναισθηματική αξία για μένα, είναι η ημέρα που η Amazon ιδρύθηκε ως εταιρία το 1994, ακριβώς πριν από 27 χρόνια», είπε ο Jeff Bezos. O οποίος θα αναλάβει τη θέση του executive chairman στο Δ.Σ. της Amazon.

Οι προθέσεις του Bezos για αποχώρηση από το «τιμόνι» της εταιρίας είχαν γίνει γνωστά από τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Η Amazon είναι αυτό που είναι λόγω της καινοτομίας. Κανουμε τρελά πράγματα μαζί, και τα μετατρέπουμε σε φυσιολογικά. Πραγματοποιήσαμε τις πρωτοποριακές κριτικές πελατών, εξατομικευμένες προτάσεις, απίστευτα γρήγορη αποστολές μέσω της Prime, αγορές Just Walk Out, Climate Pledge, Kindle, Alexa, marketplace, υποδομή cloud computing, Career Choice και πολλά άλλα», δήλωσε τότε ο Jeff Bezos.

Και συνέχισε: «Εάν το κάνετε σωστά, λίγα χρόνια μετά από μια εκπληκτική εφεύρεση, το νέο πράγμα έχει γίνει φυσιολογικό. Οι άνθρωποι ”χασμουριούνται”. Αυτό το ”χασμουρητό” είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να λάβει ένας εφευρέτης. Όταν εξετάζετε τα οικονομικά μας αποτελέσματα, αυτό που βλέπετε είναι τα μακροπρόθεσμα αθροιστικά αποτελέσματα της εφεύρεσης. Αυτήν τη στιγμή βλέπω την Amazon στο πιο υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για αυτήν τη μετάβαση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =