αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνακοινώθηκε: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τελικά τα γυμναστήρια

Ανακοινώθηκε: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τελικά τα γυμναστήρια

Νέες ανακοινώσεις είχαμε σήμερα, σχετικά με την άρση των μέτρων που έχουν εφαρμοστεί λόγω του Covid-19. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε ότι αλλάζει το προγραμματισμένο πλάνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα ημερομηνία για το άνοιγμα των γυμναστηρίων είναι 15 Ιουνίου αντί για 29, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί,  ενώ για την 1η Ιουλίου προγραμματίστηκε η επανέναρξη των συναυλιών.

Από τις 6 Ιουνίου θα μπορούν να λειτουργούν και τα καταστήματα εστίασης σε εσωτερικούς χώρους.

Επίσης επιτρέπονται εκ νέου η λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία, η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο, η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις, οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο καθώς και οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος. 

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου επανακκινούν οι υπηρεσίες που παρέχονται από χορευτικό κέντρο, από άλλα καταστήματα πώλησης ποτών με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, από καφενείο με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια, από κέντρο διασκέδασης, από καφετέρια με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, από κέντρο διασκέδασης-καφωδείο, από κέντρο διασκέδασης-μπουάτ, καθώς επίσης και από κέντρο διασκέδασης-ντισκοτέκ. 

Επανακκινούν επίσης οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών με μηχανήματα, υπηρεσίες εκμετάλλευσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τυχερών παιχνιδιών με τερματοδέκτη και οι υπηρεσίες ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + one =