αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνακοινώθηκε παράταση αιτήσεων για το 5th BlueGrowth Piraeus Competition

Ανακοινώθηκε παράταση αιτήσεων για το 5th BlueGrowth Piraeus Competition

Αν έχεις την δική σου ιδέα, μπορείς να κάνεις αίτηση για το 5th BlueGrowth Piraeus Competition. Το σχετικό deadline πήρε παράταση, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει παράταση μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα λόγω του εξαιρετικά υψηλού ενδιαφέροντος για το φετινό διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός καινοτομίας και το πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων που αφορά τη θαλάσσια οικονομία και τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, «BlueGrowth», στηρίζεται από τον Δήμο Πειραιά και υλοποιείται από
την Aephoria.net.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του 4ου διαγωνισμού και την παρουσίαση των καινοτόμων ιδεών στα Ποσειδώνια έχει ανοίξει ο 5ος κύκλος και οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να καταθέσει τη πρόταση του μέχρι τις 12 Νοεμβρίου ΕΔΩ.

Βασικός στόχος του BlueGrowth competition είναι να μην δοθεί απλά μία ευκαιρία παρουσίασης των ιδεών των ομάδων αλλά να δοθεί το έναυσμα για τη μετεξέλιξη της αρχικής ιδέας σε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση μέσω μια συνεχούς διαδικασίας επώασης. Η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Αειφόρια και τη «δεξαμενή» Μεντόρων θα υποστηρίξουν τις ομάδες πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς ιδέες. Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, πρόσβαση στους χώρους εργασίας και στην υποστήριξη της Αειφορίας και του BlueGrowth.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + fifteen =