αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνακοινώθηκε: Η Aegean Airlines μπαίνει στο project του Ελληνικού με 20 εκατ. ευρώ

Ανακοινώθηκε: Η Aegean Airlines μπαίνει στο project του Ελληνικού με 20 εκατ. ευρώ

Είσοδο στο project του Ελληνικού κάνει η Aegean. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, παίρνει μετοχές της Lamda Development, δίνοντας 20 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα η εταιρεία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της, θα έχει ρόλο και στην προώθηση του project. Θα παρουσιάζει στους επιβάτες της υλικό με τα χαρακτηριστικά, αλλά και τις νέες υπηρεσίες, εμπειρίες και προϊόντα, που θα μπορούν να απολαμβάνουν με την εξέλιξη του έργου. Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή διάχυση του έργου στους επιβάτες της AEGEAN, η πλειονότητα των οποίων προέρχονται από πόλεις του εξωτερικού, και μέσω αυτής, της υποστήριξης της επιτυχούς ανάπτυξης του.

«Με τη σύμπραξη αυτή, η AEGEAN ανακηρύσσεται ως ο ‘επίσημος αερομεταφορέας του Ελληνικού’ και στο εξής θα προβάλλεται με αυτήν της την ιδιότητα από τον φορέα ανάπτυξης του έργου στις παρουσιάσεις αλλά και στο υλικό επικοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι, η AEGEAN συνδέει το όνομα της με το πλέον εμβληματικό, αναπτυξιακό έργο στη χώρα, η επιτυχία του οποίου αποτελεί εθνικό στόχο, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη του τουρισμού» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πέραν της προβολής του έργου, η AEGEAN θα συμμετέχει στην επένδυση, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης, αγοράζοντας ίδιες μετοχές της Lamda Development που αντιστοιχούν στο 1.66% του μετοχικού της κεφαλαίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − one =