αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνακοίνωση της Ryanair: «Συγγνώμη, η πτήση ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας»

Ανακοίνωση της Ryanair: «Συγγνώμη, η πτήση ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας»

Την δική της ανακοίνωση για την εκτροπή στην Τιμισοάρα της πτήσης από το Λονδίνο Στάνστεντ προς τη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιανουαρίου , εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε η Ryanair.

Σε ανακοίνωσή της η Ryanair αναφέρει ότι: «Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στην Τιμισοάρα και οι πελάτες μας είτε μεταφέρθηκαν με λεωφορείο που οργανώθηκε άμεσα προς τη Θεσσαλονίκη ή οι πελάτες μπορούσαν να περιμένουν να οργανωθεί μια εναλλακτική πτήση.

Όσοι επέλεξαν να μην επωφεληθούν από τη μεταφορά με πούλμαν, τους προσφέρθηκε διαμονή σε ξενοδοχείο στην Τιμισοάρα.

Εκτοτε οι πελάτες αποχώρησαν αεροπορικώς ή επωφελήθηκαν από την εναλλακτική μεταφορά που οργανώθηκε και θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη αργότερα σήμερα το απόγευμα. Η Ryanair ζητά ειλικρινά συγγνώμη για την εκτροπή της πτήσης αυτής, η οποία ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας».

Σημειώνεται βέβαια, ότι οι περίπου 201 επιβάτες που δεν επέλεξαν την λύση του πούλμαν, μεταφέρθηκαν τελικά στον προορισμό τους με αεροσκάφος της Aegean και όχι της Ryanair.

Fraport: Το «Μακεδονία» ήταν και είναι ανοιχτό

Την ίδια ώρα, θέση πήρε και η Fraport Greece, θέλωντας να δώσει μια σαφή εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αεροδρόμιο Μακεδονία. Όπως αναφέρει η εταιρία, οι διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης στο Αεροδρόμιο Μακεδονία έχουν παραμείνει ανοικτοί καθ’ όλη τη διάρκεια της έντονης χιονόπτωσης. Χάρη στην αξιοποίηση στόλου 9 αποχιονιστικών μηχανημάτων, αποπαγοποιητικού εξοπλισμού και της πρόσφατης άσκησης ετοιμότητας που έλαβε χώρα το Νοέμβριο, οι διάδρομοι παρέμειναν και θα παραμείνουν ανοικτοί.

Η Fraport Greece ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις, εκτροπές ή ακυρώσεις πτήσεων που παρουσιάστηκαν, οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε χαμηλή νέφωση που επικρατεί στο αεροδρόμιο και ήταν αποτέλεσμα αποφάσεων των αεροπορικών εταιριών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =